VÄLKOMMEN
                  TILL ANGELRIDE LIMOUSINE STOCKHOLM
PROFESSIONELL
                        SERVICE OCH ENASTÅENDE KVALITÉ
LYXIGASTE
                VITA STRETCH LIMOUSINER I SVERIGE

AngelRide Limousine Stockholm

Vi är ett annorlunda Limousine serviceföretag. AngelRide startade år 2007 med endast ett fordon, en svart Hummer H2 som blivit ombyggd till Sveriges häftigaste Hummer och som även vunnit pris för det i StreetCarsFest 2008. Därefter har vi utökat vår fordonspark och i dagsläget är vi en av de mest etablerade limousineföretagen i Stockholm. Förutom limousinesrevice har våra fordon medverkat i ett antal kända TV och videoproduktioner. Detta är ännu en gång ett bevis på att vi på AngelRide erbjuder snygga och rena fordon som gör sig bra på bild. Vi erbjuder de mest extrema transportmedel med hög komfort/service och som samtidigt väcker uppmärksamhet för sin originalitet. Asfalt, sjö eller luft är inga hinder för oss. Vi har de nyaste superstretch limousiner av märket BMW, Mercedes, Hummer H6, Hummer och Lincoln men erbjuder även helikopter och motoryacht i våra transporttjänster. Vi satsar på professionell limousinesrvice, nya fräscha och givetvis alltid städade fordon. Vi lägger inga pengar på dyra kontor med fina adresser. Istället satsar vi allt på våra fordon. Våra chaufförer har såväl yrkestrafikutbildning, taxilegitimation och helikoptercertifikat, mycket god lokalkännedom i Stockholm och håller begreppen service och diskretion som honnörsord. Vi erbjuder dig allt från businessmiljö till disco. Vi anordnar även events med de mest extrema bilar. Hjälper företag att synas med eller på sportbilar, limousiner, show cars eller vadhelst kunden önskar. Vi ordnar med bilar till montrar, mässor, filmproduktioner, musikvideos mm. Bilar som ingen kan låta bli att vända sig efter!!

BRÖLLOP

Eftersom vi på AngelRide älskar att köra bröllop vilket vi nu gjort i över 10 år så har vi specialiserat oss på bröllop från alla kontinenter och med alla möjliga traditioner. Limousinerna vi erbjuder är alltid nystädade, fräscha och med toppfinish. Det är ju just det man förväntar sig på sin viktiga dag; att det kommer en snygg bil utan överraskningar. Vi har tre olika bröllopspaket att välja mellan eller så skräddarsyr vi ett paket för just Ditt önskemål och lämnar en offert på detta. Ni kan nyttja bilen under fotograferingen, till/från frisören, hämtning av paret till/från vigseln och till slut anlända ståtligt till själva festlokalen. Några av våra limousiner har en så kallad ”jet door” vilken gör ett fantastiskt intryck vi entrén till festlokalen eller kyrkan och dessutom ser det lyxigt ut på foto och video.

Läs om våra färdiga packet.

BAL

Boka din limousine till balen nu!
Var säkra på att få er drömlimo till balen innan alla limousiner blir uppbokade.

Stockholms erbjudandet:
Oavsett var ni hämtas upp inom Stockholm, en timmes färd innan ni anländer till balen:

Eftersom de flesta baler äger rum vardagar under rusningstrafik lämnar vi ett fastpris oavsett hur lång tid det tar för limousinen att ta sig till ert upphämtningsställe i Stockholm. Priset inkluderar från/till garage sträckan. Vi står för eventuella förhinder som ni inte kan rå för.

JULBORD

Boka limousine till julbordet!
Bokar ni två eller fler av våra limousiner mellan söndag och torsdag så lämnar vi 20% rabatt på totalpriset. Ange ordet jul limo i bokningen. Erbjudandet gäller så länge det finns tillgängliga limousiner.

SPECIAL

Specialerbjudanden är tillfälliga och läggs ut vid olika tillfällen. Anledningen kan vara lågsäsong, nytt fordon eller helt enkelt att vi känner oss lite extra glada just då.
Följ oss på sociala medier för att inte missa erbjudanden!

Vit limousine till bröllopet. AngelRide erbjuder tre olika lyxpaket för alla kärlekspar som planerar bröllop, erbjudandet gäller året runt. Lyxpaketet innehåller någon av våra limousiner, propert klädd chaufför och alkoholfri bubbel. Bröllopsparet kan utnyttja limousinen utan att framkörningstid och tillbakakörningstid debiteras inom Stockholm. Tiden går inte att dela upp.

Vit limousine med propert klädd chaufför till ert förfogande i nio sammanhängande timmar inom Stockholm inklusive 2st bubbel, gelehjärtan, vatten på flaska och energidrycker.

Lincoln limousine 12.000kr
Hummer limousine 13.000kr
Hummer H6 limousine 14.000kr
Mercedes/BMW limousine 14.000kr

Vit limousine med propert klädd chaufför till ert förfogande i sex sammanhängande timmar inom Stockholm inklusive 2st bubbel, gelehjärtan och vatten på flaska.

Lincoln limousine 9.000kr
Hummer limousine 10.000kr
Hummer H6 limousine 11.000kr
Mercedes/BMW limousine 11.000kr

Vit limousine med propert klädd chaufför till ert förfogande i tre sammanhängande timmar inom Stockholm inklusive 1st bubbel.

Lincoln limousine 5.500kr
Hummer limousine 6.500kr
Hummer H6 limousine 7.500kr
Mercedes/BMW limousine 7.500kr